DIGIDOG KOIRAKOULU

DigiDog on koirankoulutusta netissä verkkokursseina tarjoava palvelu. Valitse juuri sinulle ja koirallesi sopiva vaihtoehto (tai jos olet epävarma, mikä kurssi sopii parhaiten, ota yhteyttä koirankouluttajaamme Mirjaan). Kurssiohjelma on suunniteltu niin, että voit tehdä sen omaan tahtiisi kurssin puitteissa – viikoittain on deadline, mutta voit harjoitella koirasi kanssa siellä, missä milloinkin satutte olemaan, vaikkapa keskellä yötä. Koirankoulutus onnistuu tarjoamillamme kursseilla myös netissä, kouluttajan ohjauksessa.

Kursseilla saat perusteet kurssiaiheeseen joka mahdollistaa omien valintojen mukaan oppimisen perustasolla tai tietojen syventämisen.

Emme ajattele koirankoulutusta perinteisen koirakoulun tavoin, vaan tavoitteemme on tarjota koiraperheille entistä mukavampaa yhteiseloa, helpottaa arkea ja ohjata tekemään yhdessä koiran kanssa – niin, että koira sekä omistajat nauttivat. Sinä itse päätät, millaisia tavoitteita asetat teille ja millaisia asioita teette yhteisessä arjessanne.

TAVOITTEEMME:

Tavoitteenamme on tarjota parempaa arkea koirille ja koiranomistajille. Mitä se sitten tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että haluamme auttaa sinua ja koiraasi löytämään yhteisen kielen ja tavan elää arkea teitä molempia miellyttävällä tavalla. Tavoitteena on tuoda koiran kouluttamisen ja koiran kanssa yhdessä tekemisen välineet luoksesi ajasta ja paikasta riippumatta. Sinulla voi olla  yksi koira tai monta koiraa, haluat tarjota kotikoiralle kivempaa arkea ja helpottaa omaa elämääsi yhdessä koiran kanssa tai haluat testata tai treenata enemmän jotain koiraharrastuslajia. Tervetuloa asettamaan omat tavoitteesi yhdessä meidän kanssamme!

DIGIDOG-TIIMI:

DigiDog sai alkunsa kokeneen koirankouluttajan ja tavallisen kotikoiran omistajan kohtaamisesta ja ajatustenvaihdosta. Emme kerro teille hienoin sanakääntein koirankouluttamisesta vaan pyrimme tuomaan opit jokaiselle ihan tavalliselle koiranomistajalle sopivassa muodossa – niin, että koiran kanssa elämisestä tulee entistä hauskempaa.