Koirakoulun kestoKuinka kauan koirakoulu kestää?

Kuinka kauan koirakoulu kestää?

PItäisikö koirakoulun kurssin kestää vaikkapa 8 tuntia, tai neljä viikkoa tai vaikka 5 kuukautta?  Mikä on oikea kesto koirakoulun kurssille? Entäpä onko koirakoulusta koskaan valmis niin, että voi saada koirakoulun diplomin? Me DigiDogilla olemme sitä mieltä, että et ole koirasi kanssa koskaan valmis, ja koirasi ja sinun koulu on elämänne mittainen, ja aina voi oppia uusia asioita. Paras diplomi meidän DigiDogilaisten mielestä koirakoulusta on se, että koet itse onnistuneesi, elämäsi koiran kanssa on entistä mukavampaa ja voitte nauttia yhteisistä hetkistä.

Olemme kuitenkin todenneet, että nettikoirakoulussa (koirakoulun verkkokurssi) on parempi, jos kurssilla on tarkkaan suunniteltu ohjelma, ja sinulla ja koirallasi on ohjatusti valmiiksi suunniteltu viikkoaikataulu. Olemme suunnitelleet sinulle kurssin rakenteen ja sinä itse koirasi kanssa päätät, milloin ja missä tuon viikko-ohjelman puitteissa treenaatte.

Olemme testanneet erilaisia koirakoulun verkkokurssilla erilaisia kurssipituuksia ja niiden variaatoita ja todenneet, että kaikkein tehokkainta on neljän viikon tiivis paketti, jonka aikana saat aihealueen perusteet, omalla aktiivisuudellasi määrittelet sen, kuin paljon tuon neljän viikon aikana treenaatte ja kuinka paljon opastusta saat kouluttajaltasi. Online-verkkokoirakoulussa voit saada ohjausta eteenpäin, myös ns. koirakoulun tuntien ulkopuolella.

Uudet materiaalit vasta kerrottuasi edistymisestänne

Olemme suunnitelleet kurssit niin, että seuraavan viikon materiaalit saat, kun olet antanut edellisen viikon viikkopalautteen ajoissa. Miksikö? Siksi, että kurssilla on tärkeää tehdä annetut harjoitukset / tehtävät suunnitellussa ajassa, jos oikeasti haluatte oppia ja päästä eteenpäin.

Tärkeää tämä on myös siksi, että kouluttajan on pystyttävä opastamaan teitä eteenpäin – kyllä, juuri sinua ja sinun koiraasi, sen mukaan, miten edistytte omia tavoitteitanne kohden. Kouluttaja vastaa siis viikon aikanakin eteen tulleisiin kysymyksiin ja auttaa omien tavoitteiden asettamisessa ja niihin pääsemisessä – mutta kerran viikossa katsotaan koko menneen viikon edistymistä ja tarkennetaan sen mukaan tulevan viikon suunnitelmat ja vinkit.