Koiratanssikurssi

Katso erään kurssilaisemme loistava video harjoittelusta – tämä ei ole enää pelkästään koiratanssin harjoittelemista, tässä ovat mukana tulevat leffatähdet:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=0rKM6QVuQQk[/embedyt]

Koiratanssikurssi kesto:

Online  koirakoulun koiratanssikurssin kesto on 4 viikkoa, seuraavalle viikolle pääset suoritettuasi tehtävät ajallaan eli viimeistään lauantaina klo 16, jolloin seuraavan viikon materiaali ja tehtävät / harjoitukset avautuvat sinulle maanantaina.

Koiratanssi koirakoulun verkkokurssilla

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa (viimeistään) maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia),  arvioitavaksi esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu.  Kurssin lopulla videoit esityksesi ja koiratanssituomari arvioi sen ja antaa vinkkejä eteenpäin. *

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

*toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta, VimeostaGoogle Drive-palvelun kautta. Jos tarvitset apua ja vinkkejä videon toimittamisessa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin. Videoita ei julkisteta, ne tulevat vain kouluttajan katsottavaksi.

Lue lisää koiratanssista ja kouluttajan vinkit täältä.