Onko nettikurssilla helpompaa?cockerspanieli

Koirakoulussa tekemättä mitään?

Jos haluat olla tekemättä mitään, se saattaa onnistua helpommin nettikurssilla kuin  perinteisessä koirakoulussa. Jos taas oikeasti haluat oppia yhdessä koirasi kanssa, nettikurssi mahdollistaa paljon oikean kouluttajan opastuksessa.

Nettikoirakoulussa asetat itse tavoitteesi, koirankouluttajan ohjauksessa

Nettikurssi vaatii sinulta omistajana hieman enemmän, sillä kun kouluttaja ei näe sinua ja koiraasi, joudut asettamaan itsenäisemmin omat tavoitteesi ja peilaamaan omaa ja koirasi toimintaa.

Nettikurssi myös antaa enemmän juuri samasta syystä, omien oivallusten kautta oppiminen on parasta oppimista.

Koirakoulun verkkokurssi mahdollistaa

Koirakoulun verkkokurssi mahdollistaa paljon oikean kouluttajan avustuksella, kunhan omistajana otat vastuun omasta aktiivisuudestasi, teet annetut harjoitukset ja uskallat kysyä, jos et jotain ymmärrä. Kun nettikurssi on rakennettu monen tasoiselle kurssilaiselle sopivaksi se mahdollistaa kurssilla edistymisen omaan tahtiin ja saat halutessasi lisäharjoituksia omalta kouluttajaltasi.

Koirakoulua netissä, vaikka

asuisit pitkällä perinteisistä koirakouluista ja vaikka työaikasi eivät kävisi yksiin koirakoulujen aikataulujen kanssa. Nettikoirakouluun sinun on mahdollista osallistua, vaikka perheessä olisi pieniä lapsia tai  muita syitä, mikset pysty lähteä perinteisen koirakoulun tunneille. Verkkokoirakoulussa voit treenata koirasi kanssa vaikka koirallasi olisi juoksuaika tai se ei tulisi muiden koirien kanssa toimeen.