Tietoa kursseista

Kurssin aikataulu

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti neljän viikon ajan. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit.

Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle videoklipin (max 2 minuuttia) arvioitavaksi mm. vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu.

Jos et ole varma, mikä kurssi sopisi sinulle ja koirallesi parhaiten, laitathan viestiä kouluttajallemme Mirjalle hyvissä ajoin ennen kurssien alkamista.

Kurssin kesto

Kurssi on 4 viikon intensiivikurssi,  jolloin sinun on varattava vähintään tunti viikossa kurssin suorittamiseen yhdessä koirasi kanssa (kartoitustehtävät eli viikkopalautteet /harjoitukset/treenit). Koirat harvoin jaksavat harjoitella intensiivisesti koko tuntia, joten on aika hyvä jakaa pienempiin osiin.

Sinä itse päätät, miten paljon haluatte harjoitella, mutta kurssin asioiden oppimisen kannalta tuo edellä mainittu tunti/viikko on minini. Kun neljä viikkoa on kulunut olette koirasi kanssa saaneet kurssin aiheen mukaiset perusteet (noudatettuasi kurssiohjelmaa) ja pystytte jatkamaan itsenäisemmin harjoittelua, omien tavoitteiden mukaisesti.

Ryhmät ja lähtötaso

Päämääränämme on tarjota sinulle ja koirallesi yksilöllistä opetusta. Tästä syystä kurssilla pääsee eteenpäin viikko kerrallaan, vain antamalla viikkopalautteet ajallaan – näin kouluttaja antaa juuri sinulle ja koirallasi sopivat vinkit etenemiseen. Koirakoulun verkkokurssit ovat DigiDog online -koirakoulussa sellaisia, että ne sopivat nettiopetukseen.

Kurssit on siis suunniteltu niin, että asetat itse omat tavoitteesi (sinulle ja koirallesi) ja kouluttaja neuvoo ja opastaa teitä eteenpäin kohti omia tavoitteitanne. Kurssien sisällöstä löytyy sopivaa harjoitusta oli tavoitteenasi koiran arjen piristäminen tai kisoihin valmistautuminen. Jos kurssin aikana haluat siirtyä tasolla ylöspäin tai alaspäin, se onnistuu helposti. Saat halutessasi myös lisätehtäviä. Pyrimme muokkaamaan jokaisen kurssin kurssilaisten näköisiksi – muista siis olla aktiivinen!

Kouluttaja

Kouluttaja vastaa kysymyksiin sähköpostitse, aina niin nopeasti kuin se vain on mahdollista. Jos et vielä ole kurssillamme, etkä ole aivan varma, mikä kurssi sinulle ja koirallesi olisi paras – ota yhteyttä.

Kouluttajamme Mirja on toiminut mm. koiratanssituomarina (myös Suomen Kennellitton ylituomari vuodesta 2010 lähtien), agilitykoulutusohjaajana ja TOKO-koulutusohjaana. Myös kaverikoira- ja rescuetoiminta ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella.

Kouluttajastanne Mirjasta löydät lisää tietoja täältä.

ONKO NETTIKURSSILLA HELPOMPAA?

Jos haluat olla tekemättä mitään, se saattaa onnistua helpommin nettikurssilla (tosin tässä vaiheessa kerromme jo, että pyrimme haastamaan sinut ja siksi kurssilla materiaalit annetaan vain, jos itse annat palautteet ajallaan)  Jos haluat oikeasti oppia yhdessä koirasi kanssa, nettikurssi mahdollistaa paljon kouluttajan opastuksessa. Nettikurssi vaatii sinulta omistajana hieman enemmän, sillä kouluttaja ei näe sinua ja koiraasi, joudut asettamaan itsenäisemmin omat tavoitteesi ja peilaamaan omaa ja koirasi toimintaa. Nettikurssi myös antaa enemmän juuri samasta syystä, omien oivallusten kautta oppiminen on parasta oppimista.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille tilaamalla kurssi verkkokaupasta, verkkokaupassamme maksun voit hoitaa suoraan kotimaisten pankkien kautta tai Mastercardilla, Visa Electronilla

Facebook

Kaikille avoimen Facebook-sivumme löydät täältä