Arkitottelevaisuuskurssi

45,00  Sis 24% alv.

Kurssin tavoitteena on saada koiraan hyvä kontakti ja yhdessä tekemisen iloa. Kurssi sopii kotikoirille ja omistajille, jotka haluavat arjen sujuvan leppoisasti koiran kanssa. Käymme läpi arkitottelevaisuuden perusteita: kuinka saan koiran kuuntelemaan, kulkemaan vetämättä hihnassa, odottamaan käskystä, tuomaan lelun, tulemaan luokse sekä tekemään muutamia hauskoja temppuja.

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

Kivaa kotikoiralle kurssit sopivat hyvin sinulle ja koirallesi, vaikket haluaisikaan harrastaa tavoitteellisesti. Kurssit on tarkoitettu koirasi ja sinun arkesi piristämiseen ja mukavien asioiden yhdessä tekemiseen

Kurssit alkavat aina maanantaisin (jos on poikkeuksia, ilmoitamme siitä nettisivuillamme). Jos ilmoittaudut ennen torstai-aamua, kurssisi alkaa seuraavana maanantaina, jos ilmoittaudut vasta myöhemmin kurssisi alkaa sitä seuraavana maanantaina.

Tervetuloa mukaan!

Tuotetunnus (SKU): KT2 Osastot: ,

Kuvaus

Arkitottis -kurssin kesto:

Online  koirakoulun arkitottis-kurssin kesto on 4 viikkoa, seuraavalle viikolle pääset suoritettuasi tehtävät ajallaan eli viimeistään lauantaina klo 16, jolloin seuraavan viikon materiaali ja tehtävät / harjoitukset avautuvat sinulle maanantaina.

Arkitottista koirakoulussa verkkokurssina:

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin* (max 2 minuuttia),  arvioitavaksi esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu.

*toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta, VimeostaGoogle Drive-palvelun kautta. Jos tarvitset apua ja vinkkejä videon toimittamisessa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin. Videoita ei julkisteta, ne tulevat vain kouluttajan katsottavaksi.

Lisätiedot

KENELLE

Kurssi sopii kaikille kotikoirille, joiden arjen tottelevaisuus kaipaa pientä hiomista. Kurssi toimii myös koiran ja omistajan suhteen parantamisessa yhdessä tekemisen myötä.

HINTA & MAKSAMINEN

Kurssimaksu sujuu helposti verkkokaupassa, voit maksaa suoraan pankkitililtäsi tai Visa Electronilla tai Master Cardilla.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen päättyy 3 päivää ennen kurssin alkamista, jotta ehdimme tehdä kurssitunnukset kaikille osallistujille.