Hajutunnistuskurssi

45,00  Sis 24% alv.

Koirilla on hämmästyttävä kyky käyttää nenäänsä ja ne nauttivat leikeistä, joissa voivat hyödyntää hajuaistiaan. Leikin varjolla voitte harjoitella nenän käyttöä ja opetella alkeita jäljen etsimisestä. Kurssi valmistaa osallistumaan myös Nose Work-kursseille.

Olipa tavoitteena mukava yhdessäolo, metsä- tai verijälki tai Nose Work, tällä kurssilla pääset oppimaan ja kokeilemaan miten koirasi innostuu hajujen tunnistamisesta.

Kurssilla tarvitaan naksutinta.

Kurssit alkavat aina maanantaisin (jos on poikkeuksia, ilmoitamme siitä sähköpostitse).

Tervetuloa mukaan!

Tuotetunnus (SKU): KT2 Osasto:

Kuvaus

Kurssia voi käyttää pohjana erilaisille hajutyöskentelyyn liittyville harrastuksille, kuten esim. Nose Work tai metsäjälki. Kurssi sopii koiran aktivoimiseen ja hyödyntää koiran luonteista kykyä käyttää hajuaistiaan.

Hajutunnistuskurssin kesto:

Online  koirakoulun hajutunnistus-kurssin kesto on 4 viikkoa, seuraavalle viikolle pääset suoritettuasi tehtävät ajallaan eli viimeistään lauantaina klo 16, jolloin seuraavan viikon materiaali ja tehtävät / harjoitukset avautuvat sinulle maanantaina.

Hajutunnistusta koirakoulussa verkkokurssina:

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia),  arvioitavaksi esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu. *

*toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta, VimeostaGoogle Drive-palvelun kautta. Jos tarvitset apua ja vinkkejä videon toimittamisessa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin. Videoita ei julkisteta (ellet erikseen halua niin) ja ne tulevat vain kouluttajan katsottavaksi.

Lisätiedot

KENELLE

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla koiransa kanssa hajutunnistusta tai jatkaa jo aiemmin aloitettua harrastusta.

HINTA & MAKSAMINEN

Kurssimaksu sujuu helposti verkkokaupassa, voit maksaa suoraan pankkitililtäsi tai Visa Electronilla tai Master Cardilla.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen päättyy 3 päivää ennen kurssin alkamista, jotta ehdimme tehdä kurssitunnukset kaikille osallistujille.