Koiratanssikurssi

48,00  Sis 24% alv.

Kurssin tarkoituksena on johdatella koiratanssin pariin. Tällä koiratanssikurssilla käymme läpi harjoittelun eri vaiheita ja kisaesityksen luomisen perusteita.

Koiratanssi sopii aivan kaikille. Kisoissa arvostelussa otetaan huomioon koiran ikä, rakenne ja rotutyyppi. Koiratanssin pohjana on erilaisia temppuja, joita opetetaan koiralle. Varsinaisesta koiratanssista aletaan puhua, kun temppuja aletaan ketjuttaa ja liikkeeseen yhdistetään musiikki.

Kurssin tavoite on luoda oma esitys, joka videoidaan ja lähetetään kouluttajalle, joka on koiratanssin ylituomari. Kurssin suorittamiseksi tarvitaan mahdollisuus ottaa video ja ladata se esim. Youtubeen (ei tarvitse näkyä julkisesti, neuvomme tarvittaessa),

Lisätietoja lajista: Koiratanssi / Kennelliitto, Tahtitassut

Kurssit alkavat aina maanantaisin (jos on poikkeuksia, ilmoitamme siitä nettisivuillamme). Jos ilmoittaudut ennen torstai-aamua, kurssisi alkaa seuraavana maanantaina, jos ilmoittaudut vasta myöhemmin kurssisi alkaa sitä seuraavana maanantaina.
Tervetuloa mukaan!

Tuotetunnus (SKU): KT2 Osasto:

Kuvaus

Katso erään kurssilaisemme loistava video harjoittelusta – tämä ei ole enää pelkästään koiratanssin harjoittelemista, tässä ovat mukana tulevat leffatähdet:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=0rKM6QVuQQk[/embedyt]

Koiratanssikurssi kesto:

Online  koirakoulun koiratanssikurssin kesto on 4 viikkoa, seuraavalle viikolle pääset suoritettuasi tehtävät ajallaan eli viimeistään lauantaina klo 16, jolloin seuraavan viikon materiaali ja tehtävät / harjoitukset avautuvat sinulle maanantaina.

Koiratanssi koirakoulun verkkokurssilla

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa (viimeistään) maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia),  arvioitavaksi esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu.  Kurssin lopulla videoit esityksesi ja koiratanssituomari arvioi sen ja antaa vinkkejä eteenpäin. *

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

*toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta, VimeostaGoogle Drive-palvelun kautta. Jos tarvitset apua ja vinkkejä videon toimittamisessa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin. Videoita ei julkisteta, ne tulevat vain kouluttajan katsottavaksi.

Lue lisää koiratanssista ja kouluttajan vinkit täältä.

Lisätiedot

KENELLE

Koiratanssi sopii kaikille. Liikkeet ja temput valitaan itselle ja koiralle sopiviksi.

AIKATAULU

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt koirasi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit.

HINTA & MAKSAMINEN

Kurssimaksu sujuu helposti verkkokaupassa, voit maksaa suoraan pankkitililtäsi tai Visa Electronilla tai Master Cardilla.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen päättyy 3 päivää ennen kurssin alkamista, jotta ehdimme tehdä kurssitunnukset kaikille osallistujille.