Pentukurssi

45,00  Sis 24% alv.

Pentukurssi on tarkoitettu 2-6 kuukauden ikäisille pennuille. Kurssilla käydään läpi peruskoulutusta, kuten luoksetulo ja istuminen. Sosiaalistamiseen liittyviä harjoituksia ja pentuajan haasteita kuten sisäsiisteys, näykkiminen ja yksinolo.

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

Kurssit alkavat aina maanantaisin (jos on poikkeuksia, ilmoitamme siitä nettisivuillamme).
Tervetuloa mukaan!

tuotetunnus (SKU) KT2 Osastot: ,

Kuvaus

Pentukurssi kesto:

Online  koirakoulun pentukurssin kesto on 4 viikkoa, seuraavalle viikolle pääset suoritettuasi tehtävät ajallaan eli viimeistään lauantaina klo 16, jolloin seuraavan viikon materiaali ja tehtävät / harjoitukset avautuvat sinulle maanantaina.

Pentukurssi koirakoulussa verkkokurssina:

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat (annat palautteen ja kerrot edistymisestänne) ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt pentusi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia),  arvioitavaksi esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu. *

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

*toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta, VimeostaGoogle Drive-palvelun kautta. Jos tarvitset apua ja vinkkejä videon toimittamisessa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin. Videoita ei julkisteta (ellet erikseen halua niin) ja ne tulevat vain kouluttajan katsottavaksi.

Lisätiedot

Lisätietoja

Kurssi sopii kaikille koiranpennuille ja omistajille. Harjoitukset on suunniteltu siten, että voit harjoitella sillä tasolla, jolla pentusi jo on.

Hinta / maksaminen

Kurssimaksu sujuu helposti verkkokaupassa, voit maksaa suoraan pankkitililtäsi tai Visa Electronilla tai Master Cardilla.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen päättyy 3 päivää ennen kurssin alkamista, jotta ehdimme tehdä kurssitunnukset kaikille osallistujille.