Pentukurssi

45,00  Sis 24% alv.

Pentukurssi on tarkoitettu 2-6 kuukauden ikäisille pennuille. Kurssilla käydään läpi peruskoulutusta, kuten luoksetulo ja istuminen. Sosiaalistamiseen liittyviä harjoituksia ja pentuajan haasteita kuten sisäsiisteys, näykkiminen ja yksinolo.

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

Kurssit alkavat aina maanantaisin (jos on poikkeuksia, ilmoitamme siitä henkilökohtaisesti jo kurssin ostaneelle).

Tervetuloa oppimaan yhdessä pennun kanssa!

Tuotetunnus (SKU): KT2 Osastot: ,

Kuvaus

Pentukurssi 2-6kk ikäiselle pennulle

Online  koirakoulun pentukurssin on juuri oikea sinulle, joka haluat puuhata ja opetella koiran pennun kanssa paikasta ja ajasta riippumatta. Pentukurssillemme on helppo osallistua ja saat materiaalin käyttöön koko viikoksi, sekä henkilökohtainen sparraaja ja koirakouluttajamme antavat viikoittain palautetta ja vastaavat kysymyksiisi. Viikoittain vaihtuva kurssimateriaali ja -tehtävät löytyvät helposti netistä antamillamme salasanoilla ja voit ottaa kurssin sisällön mukaan helposti metsään, mökille tai vaikka koirapuistoon, siinä missä homma hoituu helpoimmillaan myös kotisohvalta.

Kurssin kesto on 4 viikkoa, seuraavalle viikolle pääset suoritettuasi tehtävät ajallaan ja seuraavan viikon materiaali ja tehtävät / harjoitukset avautuvat sinulle maanantaina.

Pentukurssi koirakoulussa verkkokurssina:

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että palautat (annat palautteen ja kerrot edistymisestänne) ne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt pentusi kanssa kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 2 minuuttia),  arvioitavaksi esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu. *

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

*toimitathan videon linkkinä esim. Youtubesta, VimeostaGoogle Drive-palvelun kautta. Jos tarvitset apua ja vinkkejä videon toimittamisessa, otathan yhteyttä hyvissä ajoin. Videoita ei julkisteta (ellet erikseen halua niin) ja ne tulevat vain kouluttajan katsottavaksi.

Lisätiedot

Lisätietoja

Kurssi sopii kaikille koiranpennuille ja omistajille. Harjoitukset on suunniteltu siten, että voit harjoitella sillä tasolla, jolla pentusi jo on.

Hinta / maksaminen

Kurssimaksu sujuu helposti verkkokaupassa, voit maksaa suoraan pankkitililtäsi tai Visa Electronilla tai Master Cardilla.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen päättyy 3 päivää ennen kurssin alkamista, jotta ehdimme tehdä kurssitunnukset kaikille osallistujille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.