Rally-toko kurssi

45,00  Sis 24% alv.

Kurssin tavoitteena on tutustua Rally-Tokoon lajina, miettiä sopisiko se ”omaksi” lajiksi vai haluatko vain hyödyntää sitä koirasi kanssa yhdessä tekemiseen kahden kesken.

Rally-tokossa tehdään ohjatusti kylttien mukaan erilaisia tehtäviä. Löydät enemmän tietoa rally-tokosta tämän linkin takana eli Rally-Tokoyhdistyksen sivuilta.

Kuvaus

Rally-toko verkkokurssin kesto:

Online  koirakoulun rally-tokokurssin kesto on 4 viikkoa, seuraavalle viikolle pääset suoritettuasi tehtävät ajallaan eli viimeistään lauantaina klo 16, jolloin seuraavan viikon materiaali ja tehtävät / harjoitukset avautuvat sinulle maanantaina.

Rally-toko verkkokurssina:

DigiDog – nettikoirakoulussa edetään kurssinomaisesti. Saat jokaisen viikon alussa maanantaina materiaalit ja tehtävät, jotka voit voit tehdä haluamassasi ajassa, kuitenkin niin, että annat palautteen ja kerrot edistymisestänne viimeistään saman viikon lauantaina klo 16 mennessä. Näin pysyt kurssiaikataulussa ja saat kouluttajalta tarvitsemasi palautteen / vinkit. Halutessasi voit toimittaa kouluttajalle samalla videoklipin (max 1 minuutti),  arvioitavaksi esim, vinkkejä varten, jos joku tehtävä ei onnistu.

Videoita ei julkisteta (ellet erikseen halua niin) ja ne tulevat vain kouluttajan katsottavaksi.

Lisätietoja kurssin suorittamisesta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.